Red Mountains
Vi avslutter festivalen på heftigst mulig vis (igjen), og i år kommer Red Mountains opp på haugen med sin psykedeliske stoner-rock. Det er tungt, bunnsolid og en verdig avslutning på ti år med Ladehammerfestival!

Live Sollid
Med sine minimalistiske låter og elektroniske lydlandskaper har Oslo-baserte Live Sollids første tre, egen-utgitte singler alle blitt anbefalt av NRK P3 Urørt, og det er lett å forstå hvorfor. Ambient og svevende i det ene øyeblikket, suggerende, nedstrippa beats i det andre.

Astrobabes
Pønk-Norge fortsetter å levere, og i år kommer Oslo-baserte Astrobabes ut av komfortsonen innenfor ring 3, og opp til Trøndelag. Hardt, fort, dritbra!

earth moon transit
Deilig, dronete lo-fi som kommer opp på Ladehammeren med en splitter ny EP i lomma, og et fantastisk intenst liveshow. Hypnotisk drømmepop avløses av drivende lydvegger og det er umulig å ikke la seg imponere av håndverket!

Sturle Dagsland
Sturle trenger snart ingen introduksjon oppe hos oss, og konsertopplevelsen er uansett umulig å beskrive på noe jordisk språk. Uplasserbart og magisk; to konserter er aldri like.

It Might Get Loud
Eksil-Finnmarkingene i It Might Get Loud leverer fresh rock med en tilstedeværelse få forunt. De har plukket med seg energien fra rocken, det dystre fra bluesen, det mystiske og absurde fra mer alternative sjangere, og drysset over med det fengende fra popverdenen.

Nea & The Regulars
Åpningskonserten vies vakker, vakker RnB, jazza harmonier til Funk/Soul beats, med uimotståelig fengende melodier på toppen. Nea & the Regulars har to singler er rett rundt hjørnet, og vi gleder oss!

Venner
De eklektiske, tidligere Ladehammerslag-vinnere er like lett å like som de er vanskelige å plassere. Nevrotisk fri-rock? Dansemusikk for viderekomne? Ustanselig fett, utadvendt, støyete, sært og vakkert på en gang!

Kommunalt Svømmeanlegg
Med sin særegne post-punk er Kommunalt Svømmeanlegg en selvskreven booking for Ladehammerfestivalen. Bandet er smidd på Uffa og med debutalbumet “Ord er søppel” satte de tonen for det som har blitt ei interessant skattekiste av postpunk. Nytt album kom i år.

Skaff billetter til festivalen her: https://tikkio.com/tickets/9270-ladehammerfestivalen-2019