frivillige

Ladehammerfestivalen baserer seg på frivillighet og dugnadsarbeid for å skape et gratis festivaltilbud. Alt økonomisk overskudd fra festivalen doneres til veldedighet. Alt arbeid for festivalen gjøres på eget initiativ for å fremme festivalens verdier.

Bak festivalen står en lystig gjeng som ønsker å skape noe godt for våre frivillige og gjester. Vi kan ikke gi festivalpass til våre frivillige, da det allerede er gratis å komme inn. Vi kan heller ikke tilby noen betaling utover en t-skjorte, mat og kaffe. Det vi kan tilby er attest på utført arbeid og deltakelse i idealistisk ånd. Om du deltar som frivillig over flere år, vil vi dokumentere dette og fremheve din innsatsvilje. Vi vil vise verden den positive innsatsviljen som er så avgjørende for Ladehammerfestivalen. Derfor er det viktig for oss at det å jobbe som frivillig først og fremst skal være sosialt, lærerikt og gøy.

 

Ladehammeratene består av frivillige og arrangører av Ladehammerfestivalen. Alle som har bidratt til Ladehammerfestivalen blir automatisk medlem i to år. Gjennom Hammeratene får du mulighet til å møte den morsomme og engasjerte gjengen bak festivalen. Du blir invitert på spillkvelder, juleverksted og andre sosiale sammenkomster gjennom hele året. Og selvsagt møtes vi til festival på Ladehammeren i juni!

Som Hammerat har du også mulighet til å vinne billetter til en rekke kulturarrangement, blant annet Pstereofestivalen, Jazzfest og Korsvikaspelet. Billettene blir lagt ut fortløpende på Ladehammeratenes egen facebookgruppe, så følg med!

 

Arbeidsoppgaver

Vi deler inn i femansvarsområder for våre frivillige: vertskap, rigging, salg og servering, nattevakt og matlaging. Vi har satt opp et enkelt frivilligskjema der du kan registrere hva du ønsker å arbeide med og når det passer. Om du besitter kompetanse eller erfaring på noen av disse områdene, vil vi gjerne at du skriver noen ord om det. Viktigst er likevel å være snill og grei mot festivaldeltakerne og andre frivillige. Av erfaring vet at de fleste problemer løser seg med et smil.

 

Ved spørsmål, ta kontakt med frivilligansvarlig Emma på frivillig@ladehammerfestivalen.no

 

Frivillig-registrering