Fredag (18:00-23:30)

Trønderdome

18:30 –
19:20 –
20:10 –
21:00 –
22:00 –
Warflower
Kings of the Valley
Jonas Ledang
Anti-Lam front
Sturle Dagsland

 

Royal Albert Høl

18:55 –
19:50 –
20:45 –
21:40 –
Dune Sea
Spring Collection
Lambsbread Sound
HRPS

 

Lørdag (12:00-16:00) – Barnehammern

Barnehammern er Ladehammerfestivalens barne- og familiedag. Programmet til Barnehammern finner du her

Lørdag (18:00-23:30)

Trønderdome

18:20 –
19:20 –
20:10 –
21:00 –
22:00 –
Herman Wildhagen
Töddla
Kaurin
1099
Black Moon Circle

 

Royal Albert Høl

18:55 –
19:50 –
20:45 –
21:40 –
Magic Mirror
moin moin
Cold Creek
Minula

 

Skaff din gratis billett til
Ladehammerfestivalen her!

 

Artister

1099

1099

Lørdagskvelden blir en kveld for deg som liker svære lydbilder! Vi gleder oss til å ta imot 1099 som i snart 15 år har bygd sine enorme instrumentalverdener på post-rockens stødige fundamenter.

1099 på Facebook

Anti-Lam Front

Anti-Lam Front

Anti-Lam Front spiller skatepunk på trøndersk,  med forsøksvis fiffige angrep på idioti i forskjellige former – kjapt, melodiøst og flerstemt. Lyden er fra nittitallet, innholdet er fra den lett komiske samtida vår.

Anti-Lam Front på Facebook

Black Moon

Black Moon Circle

Mørk og psykedelisk space-rock. Black Moon Circle er et av Trondheims mest rutinerte og anerkjente band, og vi er kjempegira på å se dem avslutte lørdagskvelden på Ladehammeren.

Black Moon Circle på Facebook

Cold Creek

Cold Creek

Harstadværingen Magnus Mikalsen tok med seg den nordnorske sinnsstemningen til Trondheim, hvor han i dag sammen med likesinnede lager bråkete ballader med drømmende tekster om indre dialog og konflikt. Siden har de varmet opp for band og artister som Kråkesølv, Inge Bremnes, Einar Stray Orchestra og Hilma Nikolaisen.

Cold Creek på Facebook

Dune Sea

Dune Sea

Dune Sea serverer en god blanding av riffbasert rock ala tidlig syttitall og scandiarock, toppet med en god dose åttitalls-estetikk og en dråpe psykedeliske elementer.

Dune Sea på Facebook

Herman Wildhagen

Herman Wildhagen

Herman Wildhagen spiller til daglig gitar i bandet Panda Panda, som har begeistret psychpop-entusiaster landet over de siste par årene. Han har høstet my ros for sine låter i vise/folk-landskapet, med luftig vokal og mykt gitarspill som er til å ta og føle på.

Herman Wildhagen på Facebook

HRPS

HRPS

HRPS er et selverklært anti-punkband. Musikken deres har røtter i punk men med elementer av garasjerock og tung bluesrock. Med deres nye album «The Truth» ønsker de å fortelle sannheten som kun en liten elite vet om til alle sammen, og for å få høre den så må du komme på konserten deres!

HRPS på Facebook

Jonas Ledang

Jonas Ledang

Amerikansk folktradisjon, hippierock og norsk pop møtes i skjønn forening i Jonas Ledang’s univers. En smeltedigel av tydelige referanser blir sitt eget uttrykk med moderne arrangementer, sterk låtskriving og Ledang’s særegne stemme i fokus.

Jonas Ledang på Facebook

Kaurin

Kaurin

Kaurin er syvmannsband som spiller Roots Reggae på helgelandsk. Kaurin drar inspirasjon fra reggaens “gullera” på 1970-tallet og mikser det med originale tekster og melodier på hælgelandsk dialekt. Kom og se Trondheims eneste reggaeband på Ladehammerfestivalen!

Kaurin på Facebook

Kings of the valley

Kings of the valley

Fans av gammel stoner og prog kan glede seg til Kings of the valley! Trondheimsbandet spiller riffbaserte låter kombinert med lange drømmende partier med innslag av Mellotron, gitarsoloer, orgelbrus og melodisk bassing, over til fengende refreng med både godt trøkk og flerstemt sang.

Kings of the valley på facebook

Lambsbread Sound

Lambsbread Sound

Lambsbread feirer 10 år i bransjen i 2018, og har oppigjennom årene sørget for utallige klubb-kvelder og, via sin egen årlige sommer-festival, gitt Trondheim en lang rekke reggae- og hiphop-konserter med alt fra lokale artister til internasjonalt store artister. Når Lambsbread kjører party så blir det garantert go’stemning!

Lambsbread Sound på Facebook

Magic Mirror

Magic Mirror

Magic Mirror er et nytt band fra Trondheim, med medlemmer fra Panda Panda, Juno og Heartbreak Satellite. Musikken er preget av skimrende synther, intense trommer og skranglete gitarer, med melodiske låter i bunnen.

Magic Mirror på Facebook

Minula

Minula

Minula er et band for deg som liker gitar, catchy refreng og mye trøkk. Med røtter fra byens metal- og hardcoremiljø sparer de ikke på kruttet, og stiller med et lydbilde fullt av lekne grooves, mystikk og fengende allsang. Ønsker du deg et svært lydbilde med allsang, men også riff og rytmer som får deg til å vugge på hodet – så er Minula noe for deg!

Minula på Facebook

moin moin

moin moin er et prosjekt av Magdalena Manderlova fra Tsjekkia som nå er basert i Trondheim. Hennes musikk er indie/lo-fi hjemsøkt av myke vokaler i et svalt soverom.

moin moin på Facebook

Spring Collection

Spring Collection

Bandet dukker opp en del, tidlig på kvelden og med liten skrift, om annonsert i det hele tatt. Musikere syns vel ikke så mye om dem, men de er likevel anerkjent for å være bedre enn bandet ditt; Om du ikke spiller selv, få med deg konserten så vil du skjønne hvorfor!

Sturle Dagsland

Sturle Dagsland

Gjennom en eventyrsøkende ånd og en progressivt vekslende instrumentering skaper Sturle Dagsland et unikt, ekspressivt og dynamisk lydbilde dominert av Sturles hemningsløse innovative stemme. Han berører både moderne, folketradisjonelle og primale vokalutrykk i en rå fusjon av frenetiske skrik, englesang, hymner, joik og strupesang som river vekk referanser og drar deg med på en reise inn i en annen verden.

Sturle Dagsland på Facebook

Töddla

Töddla

Töddla er en av to vinnere av bandkonkurransen vår, Ladehammerslaget. De unge musikerne sjarmerte seg rett inn i dommerpanelets hjerter med sin særegne stil. Et band med stort potensiale, som vi garantert kommer til å høre mer av i tiden som kommer.

Töddla på Facebook

Warflower

Warflower

Warflower er en av to vinnere av bandkonkurransen vår, Ladehammerslaget. Bandet består av en gjeng rutinerte musikere, man får inntrykk av at de har spilt sammen i årevis, selv om de hadde sin konsertdebut hos oss i vår.

Warflower på Facebook