Blånæggel
Har du ikke sett Blånæggel live enda har du a) bodd under en stein de siste 11 åra, og b) gått glipp av et helt fantastisk liveband! Bandet har med sin energiske scændipunk slått seg opp som en garantist for liv, og slapp låta “Wildcat” nå i år.

Black Moon Circle
Fjorårets headliner returnerer til Ladehammeren, og det blir psykedelisk space rock langt inn i sommernatta. Bandet er for tiden aktuelle med den massive totimersplata Freak Out in the Fjord, som gis ut sammen med Øresund Space Collective.

LAMBSBREAD SOUND
Lambsbread kommer tilbake til Ladehammeren med reggae, dancehall, afrobeat, soca og rap, og det ligger an til feststemning i Royal Albert Høl!

BAKRUS
Rørosbaserte Bakrus startet i 2013 med et formål om å holde norskrocken i live. Det som startet som coverlåter av Joachim Nielsen, Per Bergersen, og fler, har siden da utviklet seg til et bredt reportoar av låter med et mer moderne punkuttrykk. Hard, rask riffing brytes opp i rolige, svevende melodier.

FREDE GABRIEL
Vi garanterer trivsel når Frede Gabriel kommer opp og åpner lørdagskvelden på Ladehammeren. Nedstrippa akustisk, småmelankolsk singer/songwriter med en scenepersonlighet av de sjeldne.

Future Daughter
Lydmessig befinner Future Daughter seg et sted mellom støy, alt-club og pop, og de bruker menneskestemmen som grunnstein i sine eksperimentelle musikalske utforskninger av det levende og det kunstige. Dette blir en helt unik opplevelse!

The Daily Grind
Melodisk punkrock-kvartett med nostalgisk sound og splitter ny plate ute nå! Allsangvennlig som juninatta er lang; dette er musikk for deg med skateboard og Epitaph-plater i hylla.

Artwork Of Hate
Ladehammerslag-veteranene i Artwork of Hate kommer opp på Ladehammerfestivalen med ny singel i lomma. Hyper-energisk metalcore med en tilstedeværelse live som er få unge band forunt!

Gratisbilletter fikser du på https://tikkio.com/tickets/9270-ladehammerfestivalen-2019