Festivalområdet ligger på toppen av Ladehammeren, også kjent som Våttåhaugen. Området er skjermet av tykk skog, for å komme seg opp må en gå opp en grusvei gjennom skogen fra Ladehammerveien (ved krysset til Sleipnes vei). Veien opp vil være godt opplyst på kveldstid. Og for deg som ikke er lokalkjent: ikke fortvil! Inngangen er godt synlig fra Ladehammerveien. (teksten fortsetter under kartet)


Klikk her for et større kart.

Til fots
Ladehammeren er i grei gangavstand fra sentrum, ca 30 minutters gange fra Solsiden. Du følger da Strandveien forbi Svartlamoen og kaia, før du går Ladehammerveien opp bakken forbi Ladejarlen VGS. Inngangen vil være godt synlig etter bakketoppen.

Kommer du fra andre veien er det bare å svinge ned mot Korsvika ved Lade gård, og så ta til venstre og følge Ladehammerveien til du ser inngangen.

Kollektivtrafikk
Vi oppfordrer gjester til å reise kollektivt! Buss 3 mellom sentrum og Lade stopper på busstoppen “Ladehammeren”, som er kun noen titalls meter unna inngangen til Ladehammerfestivalen.

Sykkelparkering
Litt oppe i vegen til festivalområdet nede ved vegen er det sykkelparkering. Her kan du låse fast sykkelen din mens du hygger deg på festival.

Parkering
Det finnes parkeringsmuligheter ved Ladejarlen VGS og Lade skole. Om det skulle bli fullt, er det også parkeringsplasser ved Korsvika, men det er litt lenger unna. (parkeringsplassene er merket på kartet over) Gjester med bil må se seg nødt til å ta bena fatt de siste par hundre meterne, vi gjør derfor oppmerksom på at det til tider kan være mye trafikk over toppen av Ladehammerveien. Det må IKKE parkeres langs Ladehammerveien, da dette hindrer trafikken.