Ladehammerfestivalen er drevet 100% på dugnad, for å skape gode (og gratis) opplevelser for våre gjester. For å få til dette trenger vi dyktige og engsjerte folk som ikke er redd for å ta i et tak. Til årets festival søker vi etter fire nye ansvarlige for ulike oppgaver på festivalen (klikk på tittel for stillingsutlysning PDF):

Ta kontakt med leder for Ladehammerfestivalen, Simon Lie, på simon@ladehammerfestivalen.no
for spørsmål eller melde interesse for vervet.

Kandidater for vervet vurderes fortløpende.

Alle verv i Ladehammerfestivalen er frivillig, arbeidet honoreres ikke.


Vil du være frivillig på Ladehammerfestivalen?

I tillegg til verv trenger vi også mange frivillige som kan hjelpe til et skift eller to under selve festivalen. Dette kan innebære alt fra rigging og matlaging til salg og vertskap. Vi kan ikke tilby noen betaling utover en t-skjorte, mat og kaffe. Det vi kan tilby er attest på utført arbeid og deltakelse i idealistisk ånd, og et hyggelig fellesskap i frivilliggruppa vår, Ladehammeratene. For oss er det viktig at det å jobbe som frivillig først og fremst skal være sosialt, lærerikt og gøy.

Her kan du lese mer om arbeidsoppgavene og melde deg som frivillig

 

Ladehammerfestivalen er gratis og åpen for alle. Festivalen er arrangert utelukkende på dugnad. Overskuddet fra festivalen doneres hvert år til et veldedig formål. I 2018 samarbeider vi med Sjiraffen kultursenter